Дерев’яна кухня на замовлення від Komodino 

Кухня з натурального дерева ручної роботи – мрія господині. Це ознака вишуканого смаку та елітарності, що підкреслює статус свого власника.

Комодіно спеціалізується на виготовленні кухонь з натурального дерева у м. Львів за індивідуальними проектами. Ми маємо власне виробництво і працюємо з будь-якими матеріалами: дерево, дуб, ясень, вільха, сосна, береза, бук, червоне дерево тощо.

Нижче представлений проект кухні з детальними характеристиками.

Дерев’яна кухня на замовлення Львів

Кухня дерев'яна на замовлення Львів

Зовнішній фасад – дерево (сосна) власного виробництва Колір фасаду – гіркий шоколад
Матеріал  корпусу – ламінований ДСП Стільниця – 8937PE  KRONOSPAN 
Матеріал стільниці – постформінг Підйомні механізми – ні
Цоколь – так Фурнітура – GTV Versalite Plus
Термін виконання 24 дні


Детальні фото проекту

Кухня з натурального дерева – ознака гарного смаку власників та їх статусу. Такі меблі створені аби дарувати домашній затишок та комфорт. Дерев’яна кухня на замовлення Львів гарно поєднують стиль, функціональність та розкіш.

Чому варто обрати кухню з натурального дерева:

  • такі меблі перші по технічно-експлуатаційними властивостями.  Завдяки ретельному просушуванню і просоченню деревини кухня прослужить довгі роки і переживе аналоги з МДФ, ДСП;
  • покриття лаком в декілька шарів захищая від вологи, гнилі, пошкоджень, зберігаючи естетичну структуру дерева;
  • натуральне дерево вважається найбезпечнішим і екологічним матеріалом, на відміну від інших видів кухонь;
  • унікальна можливість реставрації дерев’яної поверхні дозволяє використовувати меблі довгі роки без видимого зношування.

Якщо Ви віддали перевагу на користь кухні з дерев’яним фасадом, майстри Komodino із задоволенням зроблять проект! Пропонуємо виготовлення і установку ексклюзивних меблів з цінних порід деревини (з дуба, вільхи, ясена, черешні).

Приєднуйтесь до нашої групи у соціальній мережі Facebook, щоб бачити свіжі цікаві роботи! Більше інформації про виготовлення кухні з дерева у Львові, ціни та фото ви можете отримати по телефону.

Чекаємо на ваш дзвінок!

(Меблі від виробника – Комодіно©, Львів)